Aardig avondje!

0
377

We moesten er even op wachten… De eerste helft was niet te best, dank zij Vermeer bleef de nul gehandhaafd. Na de rode kaart voor de Israëli’s was het snel voor elkaar. Kreeg ik de eerste helft de indruk dat elke Feyenoorder geïnteresseerd keek wat een ploeggenoot met de bal ging doen, na de rust werd er zeer goed samen gespeeld! Even afwachten wat de poule-indeling oplevert!

In ieder geval hebben de media weer wat om over te schrijven en te praten! Waar ik me erg over verbaas is het feit dat de wereld vol met “Feyenoord-watchers” zit. In elk tijdschrift, elke tv-zender, elke krant kwam deze diersoort de laatste weken aan het woord. En iedere “deskundige” had weer zogenaamd een nieuwtje: de een wist dat de club bezig was met de spits van FC Læmpekap uit Lapland, de ander meldde dat het contract met een centrale verdediger van Waterzooi United bijna rond was, een derde wist zeker dat de rechterspits van Slabbebak White Bull op proef was.

En of het nu de deskundige van VI, Rijnmond, AD of het Kralings Suffertje is, concrete bevestiging blijft steeds uit!

Nog even over onze vriend Tapia! Onze technisch directeur ad interim wilde Renato bijna eigenhandig op straat zetten, nu zijn we in afwachting van een nieuw contract!

Over bestuurlijke duidelijkheid gesproken!

Wellicht komt er werkelijk een aanvallende versterking bij, de rentree van Jørgensen lijkt nog niet aanstaande en de meeste Nederlandse defensies geven niet zo makkelijk vrije doorgang als de tegenstander uit Israël!

Maar eerst maar even de loting en dan op bezoek in Tilburg.

We hebben er zin in!