Boodschappenbriefje…..

0
507

Ach, voor iedereen duurt deze situatie erg lang. Laat ik het maar eens over wat anders hebben dan “lock down”, “mondkapjes” of “test”…

Volgens mijn bronnen heeft Arnesen zijn verlanglijstje voor komend seizoen al klaar. Gezien het feit dat het nog lang niet Sinterklaastijd is, trouwens, Spanje heeft nog een totale lock down” dus of de Goedheiligman komt.. nu begin ik er toch weer over..

Terug naar Frank Arnesens boodschappenlijstje, deze keer alleen spelers met een Nederlandse verleden, de buitenlandse namen. Mijn favoriet, Dennis Man, komt dus nu niet ter sprake.. Op het lijstje schijnt Linssen te staan. De aanvoerder van Vitesse is transfervrij, dus zelfs met de lege beurs van Feyenoord betaalbaar. Nu zeuren wat zogenaamde kenners over een aangekondigde miskoop. Wat deze sukkels vergeten is dat de Arnhemse spits minimaal 10 goals per competitie levert, iets waar Sinisterra en Larsson nooit aan toe kwamen. Trouwens, met de geblesseerde Luis zullen we links voor toch iets moeten, zeker als we Haps voor veel roebels gaan verkopen!

Daarnaast ben je met Linssen verzekerd van een goser die er elke match voor 110% voor gaat, iets waar we Samba Sam zelden op konden betrappen. En die kleine Linssen zorgt ondanks zijn geringe lengte bij standaardsituaties altijd voor kopdreiging.  Met alle respect, liever Brian dan Bruma op die positie! Halen die man, Frank!

Laten we wat verder kijken. Karsdorp kunnen we financieel niet behappen. Alternatief volgens de media Zeefuik. Niet verkeerd, maar dat gaat weer veel geld kosten, terwijl we dat mijns inziens met eigen kweek en teruggehaalde “leenspelers” kunnen opvangen. De Zeeuw Van Hecke, momenteel bij mijn Bredase vrienden NAC spelend, is jong, talentvol, maar niet echt een koopje. Met Botteghin met een aflopend contract, Senesi die al in heel Europa op andere lijstjes staat en de gehuurde Ié lijkt me een investering in Van Hecke zeker verantwoord! Over een paar jaar is de rustige verdediger goud waard, schat ik! Ik zou liever voor hem kiezen dan voor Wesley Hoedt, op zich een prima verdediger maar met Van Hecke hebben we financieel meer toekomst. Jammer dat je zo moet denken, maar zo zit de huidig voetbalwereld in elkaar!

Riedewald lijkt geen slechte keus op Franks lijstje. Maar we hebben de verdediging aardig voor elkaar. Hij kan ook op het middenveld terecht. Dat geldt ook voor Ferdi Kadioglu. De Arnhemmer kan dan fijn met Linssen over Vitesse praten, waar Ferdi nooit voor gespeeld heeft. Hij ging naar NEC, wat al even laakbaar is als onze talenten die “opeens” voor 020 kiezen..

Met Burger, hopelijk Kökcü, Fer en Toornstra zit het middenveld aardig in elkaar. Joey Veerman zou een welkome versterking zijn, maar ik vrees dat we een boel eurootjes moeten neerleggen om de Volendammer uit Heerenveen weg te halen. En natuurlijk zou ik Özyakup graag houden, maar zijn Turkse bazen zullen veel lira’s voor hem willen hebben!

Zo Frank, wat stof om over na te denken! Ik meld me wel met een visie op je lijstje buitenlanders!

Blijf gezond, allemaal!