Complottheorie rond de Eredivisie!

0
521

Na de persconferentie van Neerlands hoofdcoach Mark Rutte is het duidelijk dat de competitie stopt. Niet op bevel van UEFA of FIFA, zogenaamd voor de bestrijding van Corona….

Nederland, wordt wakker! Het is een complot! Dankzij mijn Haagse contacten kan ik je uitleggen welke krachten hier achter zitten, een plan dat het uitrollen van 5G tot kinderspel maakt….

Ik geef je een glasheldere analyse: bij een normaal competitieverloop waren RKC én ADO direct gedegradeerd. En hier begint het! De kapper van Mark Rutte heeft al 22 jaar een seizoenkaart bij ADO, sterker nog: hij is subsponsor. Nu heeft hij gedreigd Rutte een zelfde model haarcoupe te geven als Nathan Rutjes of Ferd Grapperhaus, als onze minister-president niet zou verhinderen dat ADO degradeerde…

Nu is die Haagse haarsnijder goed bevriend met Mandemakers, min of meer de eigenaar van RKC. Dat tweetal heeft overlegd, waarop keukenleverancier Mandemakers dreigde de hele Keukenkasjestcompetitie financieel af te breken als seizoen 2019 – 2020 niet onmiddellijk werd stop gezet…

De druk op Rutte werd vergroot: vice-premier Kasja Ollongren is hersteld en weer in de running. En waar komt het hulpje van Mark Rutte vandaan?? Juist! Ze was wethouder in Amsterdam, de stad waar Ajakkes vandaan komt, de ploeg die nét geen kampioen zou zijn geworden als we het seizoen zouden uitspelen. Trouwens: Ollongren heeft de Finse nationaliteit. En wie komt er uit Finland? Juist: de invloedrijke oud-Ajacied Jari Litmanen. Dus Rutte stond onder hevige pressie!

Dus de VVD van Rutte koos voor stoppen, D66 van vice-premier Ollongren steunde dat standpunt. En het CDA dan, zal een oplettend lezer zich afvragen? Daar komt de relatief onbekende Piet Bruinooge naar voren. Dit CDA-lid is burgemeester van Alkmaar. Die gemeente ligt onder het vergrootglas van Justitie wegens de onterechte bouwvergunning van het AFAS-stadion. Als de competitie nu wordt stopgezet en AZ in de luwte blijft scheelt dat Alkmaar een boel gedoe, met kansloze rechtszaken.

Dus drie van de vier regeringspartijen hadden belang bij het stopzetten van de competitie 2019-2020. ADO en RKC degraderen niet en 020 en AZ verdelen de Championsleague-miljoenen.

De vierde regeringspartij, de ChristenUnie, heeft geen enkel benul, ook niet van betaald voetbal. Dat speelt zich vaak op zondag af en dan hebben de leden van die partij belangrijker dingen aan hun hoofd.

En dan komt het uiterst slinkse sterke deel van dit verwerpelijke complot. Wie is de grote verliezer bij deze uiterst lage gemene streek? Juist: Feyenoord! Sinds het optreden van Dick Advocaat van potentiële degradant op weg naar het kampioenschap! Door dit Haags-Amsterdams-Fins-Alkmaars-Waalwijkse duivelse plan zijn wij het kind van de rekening!

Bij wie ligt de uiteindelijke beslissing over de afhandeling van de competitie? Bij de chef Betaald Voetbal! En wie is dat? De onkreukbare Eric Gudde, ex-bestuurder van Feyenoord. De uiterst correcte Gudde zal nooit een besluit nemen waar types als Valentijn Driessen van kunnen zeggen dat hij Feyenoord voortrekt….

Zo heeft dit satanisch complot er voor gezorgd dat ADO en RKC in de Eredivisie blijven, AZ en AJAX de lekkerste krenten uit de pap krijgen en wij met de kruimels genoegen moeten nemen!