Uitslag Kennisquiz Professor Kees

0
721

Ook voor Stadion Sport Nieuws is de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer begonnen. Maar natuurlijk niet voordat we de uitslag van de kennisquiz van Professor Kees bekend maken. Onze notaris heeft alle inzendingen nog eens grondig bestudeert en kan niet anders concluderen dat de inzendingen van een hoog niveau waren.

Dit heeft natuurlijk ook te maken met de vraagstelling van Professor Kees, die hiermee liet zien al jarenlang terecht als Professor Feyenoord door het leven te gaan.

De redactie heeft al veel (terechte) vragen gekregen wanneer de uitslag bekend zou worden, dus hierbij de langverwachte uitslag. (Maar niet nadat we Kees nogmaals hebben bedankt voor zijn bijdrage in het afgelopen seizoen)

Marian Jonkman is de winnaar geworden van de Professor Kees Quiz in het seizoen 2017-2018. In elke uitgave van het Stadion Sport Nieuws stonden in het afgelopen seizoen twee quizvragen, waarbij punten te verdienen waren. Marian wint hierdoor een seizoensabonnement op Stadion Sport Nieuws voor het seizoen 2018-2019. Marian, van harte gefeliciteerd
De top drie van de beste inzenders in het seizoen 2017-2018 ziet er als volgt uit:

Marian Jonkman, 79 punten
Victor Frenken en Hans Twigt, beiden 77 punten.